zondag 3 januari 2010

Thailand, een dag van bezinning

Pattaya, 3 januari 2010

Als kind dacht ik al na over het jaar 2000 en het jaar 2010. Dit kwam natuurlijk doordat ik in 1960 geboren ben en als klein kind is het gemakkelijk rekenen met een veelvoud van tien.
Nu de belangrijkste voorspellende jaren voorbij zijn, 1984 (George Orwell), 2000 (Millennium) en 2010 (Vervolg op 2001: A Space Odyssey) komen er nog een een paar jaar met mogelijke rampspoed voor onze beschaving, tenminste, als we dat zo nog kunnen noemen. 2012 moet voor de zoveelste maal de wereld vergaan!
Zelf neem ik alles maar met een korreltje zout en ik ga gewoon verder met wat ik vorig jaar heb gedaan. Lekker op reis met een hapje en een drankje, mijn lichaam af en toe een beetje teisteren met lange wandeling en misschien loop ik dit jaar wel een partner tegen het lijf.

De (financiële) crisis die vorig jaar is begonnen zal nog wel een paar jaar doorrazen en de regering zal met veel onpopulaire oplossingen voor de dag moeten komen. Het doel is echter duidelijk! Versobering! We moeten met zijn allen een beetje eenvoudiger en zuiniger gaan leven. Hoe moeilijk het ook klinkt en hoe slecht het ook is voor de economie. Maar wanneer we met zijn allen weer realiseren hoe goed we het eigenlijk hebben zal de wereld weer opbloeien.

Er blijft eigenlijk maar één probleem over: De onwillige en hypocriete moslims in de wereld!

Deze groep kost de samenleving ondertussen zo veel geld dat we maar eens gaan moeten nadenken over een definitieve oplossing. Uitroeien?
Ik ben natuurlijk ook van mening dat iedere misdadiger recht heeft op een eerlijk proces met een onpartijdige advocaat aan zijn zijde. Maar terroristen zijn geen misdadigers! Persoonlijk ben ik van mening dat elke serieuze verdachte zonder pardon met vijftien gram lood naar hun zelfmoord vriendjes in de hemel mag worden gestuurd. Martelaren van Allah die tot in de oneindigheid met hun “houris” kunnen spelen.
Het wordt ook tijd dat ook de meer gematigde moslimlanden openlijk de terreur gaan afkeuren. Wanneer dit niet openlijk gaat gebeuren dan zullen de “Nieuwe Kruistochten” onafwendbaar zijn. De cijfers spreken niet in het voordeel van de moslims! 1,3 Miljard moslims tegen 1 miljard Indiërs, plus 1 miljard Chinezen en 2 Miljard Europeanen en Amerikanen. Met deze wijsheid zou ik mijn mond niet zover opentrekken en altijd klagen over de rijkdommen van het westen en het nieuwe verre oosten. Want stonden de moslim vijftig jaar geleden niet op dezelfde blote voeten als veel Aziatische landen?
De rijkdom van de olie zou voldoende moeten zijn om alle arme moslimmondjes in de wereld te voeden!

Miljardairs in de wereld:

#22 Prince Alwaleed Bin Talal Alsaud ($13.300.000.000)
#43 Mohammed Al Amoudi ($9.000.000.000
#54 Nasser Al-Kharafi & family ($8.100.000.000)
#57 Abdul Aziz Al Ghurair & family ($7.800.000.000)
#62 Mohamed Bin Issa Al Jaber ($7.000.000.000)
#62 Maan Al-Sanea ($7.000.000.000)
#74 Sulaiman Al Rajhi ($6.200.000.000)

Deze mensen zijn niet echt arm en ik neem aan dat het devote moslims zijn die ook tien procent per jaar aan goede (moslim)doelen schenken. Opleidingskampen voor terroristen in Jemen en Afghanistan kunnen op deze lijsten voorkomen!

Waarom sluiten we gewoon de beschaafde wereld niet af voor deze elementen totdat ze de problemen onderling hebben opgelost of er nog maar een handjevol van over zijn? Ik heb helemaal geen gevoel bij een zelfmoord terrorist die een Sunni moslim moskee met 300 gelovigen erin opblaast. Maar nee! Onze jongens sterven in een ver vreemd land om twee moslim groepen uit elkaar te houden.
Natuurlijk heb ik ook een oplossing, al is die misschien erg orthodox. Een vijftig kilometer brede “NO-GO” zone om het land heen. Iedereen die zich in die zone ophoud wordt tot gehakt geschoten of gebombardeerd zonder één woord te hebben gewisseld. Hetzelfde geld voor de moslim piraten van Somalië, ook een plaats waar we (ten onrechte) geprobeerd hebben orde op zaken te stellen. Ieder schip, hoe klein ook, moet zich binnen vijf minuten identificeren! Wanneer dit niet gebeurt wordt het zonder pardon met man en muis naar de bodem gejaagd!

En dit zou onmenselijk zijn? Sta eens een paar minuten stil bij de onschuldige mensen die in de laatste tien jaar op hun werk of op weg naar hun werk zijn getroffen door een lafhartige aanslag van een bebaarde man in een jurk!

Ik wil niet generaliseren want ik heb zelf genoeg goede moslimvrienden in Maleisië die het ook helemaal beu zijn dat hun regering zich niet openlijk uitspreekt tegen het moslimterrorisme.

Zo, dat moest ik even kwijt en ik voel me nu een stuk beter.


houris die aangesteld zijn om de sexuele verlangens van de mannen te bevredigen. Deze houris zijn altijd maagden en hun relaties met mannen hebben geen invloed op hun maagdelijkheid. Zij zijn niet ouder dan 33 jaar. Zij zijn blank met charmante, grote, zwarte ogen en een zachte huid. Vrouwen die op aarde oud gestorven zijn worden tot maagden herschapen voor het genoegen van de mannen.(Al Jalalan, Al Baidawi en Al Zamakhshary zijn eensgezind in hun commentaar hierover). Sjeik Sha'rawi (de bekendste sjeik in alle Arabische en Islamitische landen) schrijft in zijn boek 'Legal Opinions' op blz.148: 'De apostel van God, Mohammed, zei: Elke morgen zullen honderd maagden [het deel] van iedere man zijn.'

1 opmerking:

 1. Ha die Jielus,
  Ook ik heb wel eens van deze gedachten en gesprekken. Onlangs nog met een vij hoge beambte uit het grote aantal ambtenaren dat Thailand rijk is.
  Wat ik in Thailand graag zou willen. Uiteraard een nog gezond en lang leven voor de koning en dat de Thaise onrust in het Zuiden zou ophouden zodat ik daar een duikschool kon openen. Het is daar echt geweldig, prachrig mooi, maar geen tourist durft er heen.
  Hoe ik die Moslim onrust dan zou stoppen?
  En mijn plan ontvouwde zich. Geef die staten beperkte autonomie. Zorg ervoor dat alle Boedisten vertrekken en op minimaal 50 kilometer van die geteisterde Zuidelijke staten zouden gaan wonen.
  De man fronste zijn wenkbrauwen. Dat is Thailand geen Moslimland. Ik gaf hem gelijk. De Thai mogen daar dan ook terug als elke moslim daar was overleden aan een geheimzinnige uitbraak van pest en anthrax. En wat nog rondhuppelde mag worden neergeschoten.
  Moslims weg = onrust weg.

  De Thai had een nog grotere smile dan die normaal gesproken al had.

  Het klinkt rigoreus. Maar dat hypocriete volk zal toch eens moeten leren dat terug naar de MiddelEeuwen voor de beschaafde wreld toch echt geen optie meer is.

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright/Disclaimer

Gratis eboek downloaden/lezen?