donderdag 6 januari 2011

Thailand: En eindelijk rust?

Pattaya (Boxing Roo (8))

‘Nee, en dat is maar goed ook!’
‘Mijn leven is erg mooi maar ook heel vermoeiend, ik zoek nog steeds naar uitdagingen en nieuwe projecten!’

Over vijf dagen ga ik voor het eerst naar India. Door velen geliefd en door velen verguisd. Deze korte trip, slechts veertien dagen, is een test en een opwarming voor volgend jaar wanneer ik voor een maand of langer door zuid India wil gaan reizen en voor de winter van 2012/13 wanneer we een Royal Enfield willen kopen en vijf maanden door het enorme land willen gaan rijden, alleen of met Lyka.

We landen op dinsdag 11 januari in Kolkata (Calcutta) en de eerst week zullen we daar ook verblijven. Er is genoeg te zien en genoeg te doen om de eerste indrukken van dit enorme land op ons te laten inwerken.

Dan gaan we met de trein, en dat moet op zich al een hele ervaring zijn, naar Bhubaneswar vanwaar we na één overnachting meteen doorreizen naar Konark waar we de Sun Temple gaan bezoeken.

Op donderdagochtend gaan we weer terug naar Bhubaneswar waar we ‘s middags ook nog war andere tempels gaan bezoeken.

Op vrijdag is het weer met de trein terug naar Kolkata voor de laatste drie dagen en op 25 januari gaan we weer naar Bangkok.

Het klinkt een beetje kort en dat is het voor mijn gevoel ook. Laten we hopen dat het eten goed is en dat we niet ziek worden. Ik neem in ieder geval genoeg anti-poeppillen mee om een heel leger te beschermen.

2 opmerkingen:

  1. Calcutta's een geweldige stad, Jiel, geniet er van!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, Kris. Eens moest het ervan komen en nu ga ik dus naar India. Een korte kennismaking die hopelijk het begin is van een lange vriendschap.

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright/Disclaimer

Gratis eboek downloaden/lezen?