zondag 12 december 2010

Thailand: Op weg naar de start

Ayutaya (Ayutaya Guest House) 262 Km

Het is alweer donderdagavond als ik mijn eerste verhaal over deze motortrip naar het noorden van Thailand schrijf. Het zijn namelijk vreemde dagen en de dagen voordat we vertrokken stonden in het teken van de aankomst van vele vrienden.
Henk arriveerde met de erg welkome speculaas, boter banketkrans en chocoladeletters. Nel arriveerde en was in een goed humeur en Peter en Bernie waren weer als vanouds. Het was dus erg gezellig voordat we voor de achttien dagen op pad gingen.

De eerste etappe kunnen we nu wel dromen dus het was meer een kennismaking met de motor en elkaar. Er zijn hu twee Garmin GPS units op de motor aanwezig en dat maakt het alleen maar gemakkelijker.

De eerste nacht brachten we door in het Ayutaya Guest House waar we voor 200 Baht (5 Euro) een spartaanse kamer kregen. We konden natuurlijk niet klagen voor die prijs!

Het was ook weer de tijd voor het Ayuthaya licht festival en dat is een aanrader als je rond 14 december in Thailand bent.! We aten en dronken er op los en Lyka zag voor de eerste keer in haar leven een echte olifant.

We moesten natuurlijk wel op tijd naar bed want morgen begint de eerste echte etappe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Copyright/Disclaimer

Gratis eboek downloaden/lezen?