Foto's verhuizen en herschrijven

Enkele jaren geleden heeft Google de stekker uit Picasa getrokken en tot nu toe ondervind mijn blog daar nog steeds problemen van. Omdat ik voorlopig toch niet meer op reis ga ben ik de verhalen uit 1999 aan het herschrijven en de foto's aan het verhuizen naar Flickr. Veel leesplezier met mijn avonturen van alweer ruim 18 jaar geleden!

maandag 16 april 2012

Nederland: Madeliefjes


Zaltbommel

Na de rustige zondag werd het tijd om toch weer wat te gaan doen. Behalve de normale boodschappen en een pizza als lunch gingen we te voet naar een bouwmarkt. Klein onderhoud in huis is nooit moeilijk te vinden. Een stevige wandeling naar een uithoek van een industrieterrein in Zaltbommel.
Echt Hollands weer en Lyka klaagde niet. Diep in onze jassen gestoken en met de muts op gingen we tegen de koude wind in. Wat Lyka het meest opviel waren de wilde bloemen in de bermen langs de weg.
‘Take my picture?’, klonk het om de vijf minuten.
Ergens op het industrieterrein nam ik een foto in een zee van madeliefjes. Eenmaal thuis stonden de foto’s binnen tien minuten op Facebook en dat terwijl ik de voorbereidingen trof voor de shoarma met gebakken aardappelen.
Weer een dag voorbij en we hopen dat het snel wat warmer wordt want met deze temperaturen staan we niet echt te popelen om op pad te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Copyright/Disclaimer

Gratis eboek downloaden/lezen?