dinsdag 6 juli 2010

Nederland: Het moet niet gekker worden

Zaltbommel

Ik kopieer niet graag maar dit bericht uit “de Telegraaf” is te gek voor woorden! We worden genaaid door onze bestuurders die ons proberen wijs te maken dat we met minder genoegen moeten nemen.


Vragen over peperdure bezuinigingsadviseur

WEERT -  De SP in Weert wil opheldering over een peperdure adviseur die de Limburgse gemeente heeft ingehuurd om de bezuinigingen in goede banen te leiden.
Weert heeft een adviseur van het bureau Collegamento Advies uit Ede ingehuurd. Deze krijgt 58.000 euro voor drie maanden werk, uitgaande van een driedaagse werkweek. Hierbij zijn reiskosten niet inbegrepen. Omgerekend naar een fulltimebaan is dat volgens de SP een jaarsalaris van 384.000 euro. "En als je alles meerekent, kom je uit op een half miljoen’, aldus SP-fractievoorzitter Herman Beuvens tegenover Binnenlands Bestuur. "Het gaat nota bene om een bezuinigingsadviseur".
Volgens de gemeente Weert is er een externe adviseur nodig omdat bijvoorbeeld moet worden beslist over het vertrek van directeuren. "En die kunnen niet zelf voorstellen doen over hun eigen positie", aldus een woordvoerder op de website.

Bron: De Telegraaf

1 opmerking:

  1. zo werkt het bij ons ook en ik weet het ik werk er al 31 jaar
    groetjes tet
    je brieven zijn er

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright/Disclaimer

Gratis eboek downloaden/lezen?