donderdag 30 september 2010

Nederland: Linkse stemmingmakerij

Zaltbommel

De linkse socialistische kliek kan het maar niet laten om de kabinetsformatie te bestoken met suggestieve en nietszeggende misleidende berichten over de PVV. Wouter Bos zijn vier ton per jaar voor vier dagen werk per week, bruto € 271,74 per uur, moest het doen met een klein stukje naast een hoofdkolom! Je schiet niet op je eigen volgels.

Lees dit stukje uit “de Volkskrant” van vandaag eens rustig en zonder vooroordelen door?

PVV-Kamerlid nacht in cel om mishandeling

Van onze verslaggever John Wanders op 30 september '10, 14:21, bijgewerkt 30 september '10, 14:35


PVV-Tweede Kamerlid Marcial Hernandez (ANP)


DEN HAAG - Het PVV-Kamerlid Marcial Hernandez (36) is gisteravond in Den Haag aangehouden op verdenking van geweldpleging. Hij heeft de nacht doorgebracht in een politiecel.
Het opgepakte Kamerlid zou een 30-jarige medewerker van het ministerie van Economische Zaken door het geven van een kopstoot hebben mishandeld bij een ruzie op het Plein, een bekend uitgaansplein bij de Tweede Kamer. Bij het incident dat tot zijn aanhouding leidde, zijn geen andere personen gearresteerd. Hernandez werd toen de politie arriveerde door omstanders aangewezen als de amokmaker.
Oud-militair Hernandez is de eerste defensiewoordvoerder in de Tweede Kamerfractie van de PVV. Hij begon zijn militaire loopbaan als soldaat bij de Luchtmobiele Brigade. In zestien jaar tijd klom hij bij de Koninklijke Landmacht op tot de rang van majoor, meldt de PVV op haar website.
Het nieuws over de arrestatie van Hernandez komt voor de PVV op een ongelukkig moment, met het kersverse regeerakkoord net op tafel. Als gedoogpartner van de beoogde kabinetspartijen CDA en VVD wil de PVV nu vooral gezag uitstralen.

Ik lees het op deze manier:

Er zijn problemen geweest en het is niet geheel duidelijk wat er is gebeurd. De omstanders wijzen Marcial Hernandez aan als de dader.
De dader heeft het tijdens een zestien jarige imposante carrière bij de Luchtmobile Brigade geschopt van soldaat tot majoor geschopt. Niet écht iets dat veel asociale vechtersbazen kunnen zeggen! Maar wat nog het ergste is dat aan het einde van het bericht de kabinetsformatie erbij wordt gehaald.
Die heeft met dit op zich staande geval net zoveel te maken als de verdrinkende Taliban soldaten in Pakistan.

Zelf ben ik de afgelopen weken in Nederland ook meerdere malen gewaarschuwd voor de gevaren van het politiek getinte schrijven op mijn weblog.
‘ ???????????????’
‘Wat?’
‘Ik?’
‘Wat doe ik dan in hemelsnaam verkeerd?’
Ik lucht mijn hart en zet mijn ideeën en gevoelens op papier. Ik durf een iedereen aan te kijken en eerlijk en oprecht te zeggen dat ik alle mensen waardeer mits ze eerlijk, open en niet onderdrukkend zijn. Ik wil niemand opzettelijk kwetsen want de vrijheid van meningsuiting is een groot gemeenschappelijk recht dat ook de linkse stemmingmakers niet mag worden ontnomen.
Maar heden waar de arme arbeiders, aanhangers van de SP, PvdA, CP en Groen Links, meer en meer geschoold zijn en toegang hebben tot de meeste (on)waarheden op het internet en ook de zieltjes die vroeger drie keer per weekend liedjes zaten te zingen naar een halfnaakte man met een baard die aan de muur hing worden geconfronteerd met de misstanden van de militaristische leiding van de socialistische staten en de katholieke kerk wijzer zijn geworden wordt het steeds moeilijker om de nieuwe orde van politici te weerstaan.

Even wat geschiedenis!

In een ver verleden werd er op 26 augustus 1894 een politieke partij opgericht die de afkorting SDAP, “Sociaal Democratische Arbeiders Partij” kreeg. De oprichters trokken terecht ten strijde tegen de erbarmelijke leefomstandigheden en wantoestanden in de fabrieken en bedongen sociale wetten voor de armen en arbeiders waarvan er enkele nu nog van kracht zijn. Het idealisme en het doel waren goed maar ze zijn anno 2010 wel te ver doorgeschoten!
Hun tegenstander in de politiek was de RKSP, de “Roomsch-Katholieke Staatspartij”. De RKSP baseerde zich op bijbelse normen, volgens de katholieke leer. Op sociaal gebied was voorts de pauselijke encycliek “Rerum Novarum” uit 1891 van groot belang. Daarin was staatsingrijpen bepleit om een sociale samenleving te krijgen. Socialisme werd daarin krachtig afgewezen. Het hanteren van bijbelse normen kwam onder meer programmatisch tot uiting bij de zedelijkheidswetgeving en het familierecht, en verder bij zaken als het bevorderen van de zondagsrust, en bij het 'beteugelen' van bioscopen en schouwburgen, en het tegengaan van alcoholisme.

Na de verschrikkingen van de tweede wereldoorlog, veranderden beide politieke grootmachten en gezworen vijanden beiden hun naam.
De SDAP ging over in de PvdA. De vijand uit de verschrikkelijke oorlog met Duitsland heette de “NSDAP” en dat leek natuurlijk als anderhalve druppel water op de oude naam van de strijders voor sociale gelijkheid.
De RKSP veranderde haar naam in de KVP, de S was nu een pseudoniem voor het Socialisme geworden en daar wilde katholiek Nederland niet mee geassocieerd worden. Er waren immers nog genoeg zaken die de doofpot in moesten!

Hitler zijn moeder, Klara Hitler, was vroom katholiek en voedde Hitler op volgens haar eigen strenge geloof. En ook de rijkscommissaris die Nederland in zijn ijzeren greep had gehad, de Oostenrijker Arthur Seyss-Inquart, was een devoot katholiek.

Als er één partij zou zijn geweest die recht had gehad om na de bevrijding van de Nazi’s haar stem te verheffen was het de Communistische Partij. Zij waren als eerste ondergronds gegaan en waren tot midden 1944 de ruggengraat van het verzet geweest. Maar zij worstelden nu met het grootste probleem uit hun geschiedenis, het communisme was nu de vijand geworden van de geallieerden die ons bevrijd hadden en daarmee veranderden ze van bevrijders tot spionnen voor het verderfelijke Rusland.
Dus het mocht niet zo zijn want de twee geboren aartsvijanden sloten een pakt! Het is nu eenmaal beter om de macht te delen met de vijand dan met lege handen te staan!

Van de vijftien Ministers-presidenten, titel vanaf 1945, die Nederland sinds de tweede wereldoorlog heeft gehad zijn er twee niet uit dit pakt voortgekomen, maar als ik de fusie uit 1980 van KVP, CHU en ARP in ogenschouw neem dan wordt de score 100%. Dus op zijn boerenlullen Nederlands gezegd zijn de PvdA en het CDA voor 100% verantwoordelijk voor de situatie waar ons mooie Nederland zich in bevindt. In hun ogen zijn haar politieke afvalligen en de oppositie onder leiding van de VVD de oorzaak van alle problemen.

‘Macht maakt onverschillig en zachte heelmeesters maken stinkende wonden!’

‘Maar waarom zijn die twee partijen dan zo bang voor de PVV en de VVD?’

Het antwoord is eenvoudig! Stel dat het nieuwe, nog te vormen, kabinet wel de goede weg inslaat? En het volk ziet dat er een nieuwe verfrissende wind overr het binnenhof waaid. Dat zou dan meteen de nekslag zijn voor de socialisten die toch al op een historisch dieptepunt staan.

‘Maar waarom wil het CDA dan plotseling wel in zee met die twee?’

Dat antwoord is ook heel eenvoudig! Het regeren met de vijand is vijfenzestig jaar goed gegaan, en waarom zouden we het dan niet de komende vijfenzestig jaar met de VVD/PVV proberen? Als die in de toekomst ook nog eens gaan fuseren dan hebben we de touwtjes de komende jaren weer strak in handen. En niets smaakt naar meer dan macht!

Voor de kleintjes en de Socialisten,
nog een stripverhaaltje voor het slapen gaan!


In een land ver weg woonde eens een striptekenaar die voor een onschuldige tekening van een man met een tulband door honderden miljoenen gelovige mensen de dood werd toegewenst!


Nadat de tekenaar openlijk bedreigt werd en door de linkse Europese kliek het zwijgen werd opgelegd kwamen zijn wereldberoemde vrienden uit het buitenland in actie!


Het tekenen was nu een gevaarlijk vak geworden! Je kon maar beter al je potloden, pennen en penselen weggooien want voordat je het wist was je verkeerd begrepen!


Maar gelukkig leven we in een verenigd Europa waar de Socialisten en de Katholieken het in de meeste landen voor het zeggen hebben. Samen zouden ze de verrechtsing wel kunnen weerstaan! Gewoon gezellig een kopje thee drinken en de probleemschoppers een beetje hun zin geven, net als vroeger met kleine kinderen.


Als we onszelf maar een beetje zouden aanpassen aan die vriendelijke arme mensen van ver hier vandaan die gebrekkig onze taal spraken dan kwam het allemaal wel goed.


En van een beetje aanpassen gingen we steeds verder naar wel een beetje veel aanpassen! Het kwaad was bijna geschied en dan was er écht geen tijd meer geweest om onze eigen cultuur te redden.


Maar de aanpassing was ongemerkt zelfs zo ver gegaan dat er nu ook al politieke zelfmoordterroristen binnen de eigen gelederen van de Katholieke politieke partij rondliepen. Zouden zij dan ook tientallen maagden ontvangen en eeuwig leven in de hemel waar Halal voedsel elke dag op het menu staat?

Ab Klink


Vanaf een afstand keek een erg boze eenzame meneer die met iedereen in de wereld ruzie heeft mee, en hij zag dat het goed was.


Maar gelukkig heeft dit verhaal ook een goed einde. Er zijn voldoende terroristische organisaties in de wereld dankbaar dat de PvdA ontwikkelingshulp en subsidies van ons belastinggeld stuurt zodat er wapens en bommen kunnen worden gekocht om onschuldige mensen die anders denken te doden.


Probeer nu lekker slapen gaan en droom niet van de stille Jihad! Zij zullen tenslotte overwinnen want zij hebben alle tijd en allemaal minimaal vier kinderen.

“De Islam is Vrede”

‘Ze zijn een aanwinst voor onze samenleving en cultuur!’
Naschrift:
In mijn belevingswereld is iedereen die bijdraagt aan een vreedzame samenleving welkom in Nederland, ongeacht zijn kleur, zijn afkomst of geloofsovertuiging. Maar er is in mijn Europa geen plaats voor extremisten dan ook in welke vorm die openlijk geweld, moord en onderdrukking prediken.
Ik ben het er zelfs niet mee eens dat die mensen zich aan ons moeten aanpassen want dan vermoord je je eigen cultuur. Maar als je je niet wil aanpassen verwacht dan ook niet extra hulp bij die gevallen waarin je denkt extra hulp nodig te hebben! Chinezen en Molukkers zijn hier prima voorbeelden van.

Over enkele dagen ga ik weer op reis en zal geruime tijd doorbrengen in Islamitische landen, ik heb daar veel vrienden met wie ik veel leuke momenten zal hebben. En het leukste is dat óók zij het gebruik van geweld afwijzen. En als ik een keer een biertje drink dan is dat voor hun geen probleem! Want ik ben tenslotte geen moslim dus hoef ik me niet aan de regels uit de Koran te houden.

En in het geval van Marcial Hernandez? Vier Marokkanen beroven een man op een fiets. De politie arriveert en de omstanders, allen Marokkanen, wijzen de gewonde fietser aan als dader.
‘Meekomen jij’, sommeert oom agent.
‘En mijn fiets dan’, antwoord de gewonde man.
‘Die is van mij!’, roept Mohammed terwijl hij langzaam in de verte verdwijnt.


(Alle cartoons zijn ongewijzigd geplaatst zoals ik ze op het internet heb aangetroffen)

3 opmerkingen:

 1. Mooi stuk Jielus, heb het gelijk gelezen toen ik uit de kantine kwam, na het verlies tegen Roda Boys!! Goede terugreis man!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als je je eigen redenatie even controleert, na 1970 heeft het CDA 15 maal, de VVD 9 maal en de PvdA 6 maal in het kabinet gezeten.
  Dat de arbeider, of zoals jij zegt: de Linkse arbeider, voor zijn rechten kan opkomen hebben we aan de Socialistische voorgangers te danken.
  Net zoals jij daar de 40-urige werkweek en je recht op vakantiedagen, AOW enz, enz, aan te danken hebt.
  Je hebt zelfs aan hun te danken dat je dit soort stukjes mag schrijven, tenzij je ouders adellijk zijn of dat je een geestelijke bent, dan had je alle recht er toe.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas anoniem? Maar ik heb het verhaal nog een keer nagelezen en na twee jaar zijn mijn gevoelens alleen maar verstrekt. Lees het boek van Geert Mak - De eeuw van mijn vader - maar eens. Dan denk je ook anders over de politiek.
   Nu de PvdA en VVD aan het formeren zijn is het al bijna duidelijk. De PvdA zal waarschijnlijk een toontje lager moeten gaan zingen. Maar de lust naar de macht blijkt misschien wel groter dan hun politieke idealen te zijn. Over een paar weken weten we het. Het positieve is dat wanneer deze twee tot de vorming van een kabinet komen dat de politieke arena voor de komen 20 jaar bekend is. Eindelijk!

   Verwijderen

Copyright/Disclaimer

Gratis eboek downloaden/lezen?