zondag 19 september 2010

Nederland: “Wie slim is boekt bij Tix.nl!”

Zaltbommel

Mooie slogans!

‘Zelf uw stoel kiezen!’
‘Inzicht in beschikbare beenruimte!’
‘Kwaliteit en stiptheid maatschappijen vergelijken!’

Deze kreten klinken uit de tv terwijl ik de naam van de internetsite maar slecht kan verstaan. Het blijkt “Tix.nl”.
‘Waarom spenderen de mensen achter deze nieuwe boekingsite zoveel geld aan televisie en radio reclame terwijl er al enkele tientallen op het web aanwezig zijn?’
‘Correct!’
‘Om geld te verdienen! Veel geld te verdienen’
Natuurlijk kan ik het niet laten om een paar boekingen te proberen en dan te vergelijken. De meeste zijn een paar tientjes duurder dan bij een andere boekingsite die ik wel eens gebruik of rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij.

De mens is namelijk van nature lui en daar is veel geld mee te verdienen!

Bij Tix.nlRechtstreeks bij Britisch AirwaysHet verschil is dus precies € 30,-! En dat is toevallig. Of toch niet? En zo zie je maar dat er gemakkelijk geld valt te besparen als je een beetje oplet en tijd en energie in je speurtocht steekt.

Mijn advies is dan ook:

‘Boek zo vroeg mogelijk en boek rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij.’Maar let wel op! Je hebt een creditcard nodig en het kan zijn dat ze naar de creditcard vragen waarmee de tickets betaald zijn. Dus laat nooit een ander voor je betalen tenzij je een fotokopie van de kaart kan overleggen met een handgeschreven verklaring in het engels van de houder van de creditcard. Even bellen met de luchtvaartmaatschappij kan ook helpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Copyright/Disclaimer

Gratis eboek downloaden/lezen?