dinsdag 14 september 2010

Nederland: Een nieuwe fiets

Zaltbommel

Ja, het is precies zoals de titel zegt! Ik heb een nieuwe fiets gekocht. De laatste tijd krijg ik steeds meer last van mijn rechtervoet. Hij wordt pijnlijk na een kilometer of vijftien en ik weet zelf dat het nooit meer goed zal komen. Steunzolen zouden verlichting kunnen brengen en die staan dan ook gepland in de niet verre toekomst. Ik blijf natuurlijk wel veel wandelen want dan zie je wat meer.
Maar ondertussen ga ik proberen mezelf op het fietsen te storten. Een mooie lichtblauwe Gazelle Fuente Pure 2010 is aangeschaft en ik wil nu de tweewieler meer gaan gebruiken rond mijn woonplaats Zaltbommel. De fiets was aantrekkelijk geprijsd bij Bert van Osch rijwielen in Zaltbommel. Natuurlijk had ik het internet afgestruind maar Bert kon mij ook een aantrekkelijke aanbieding doen. En dan is dicht bij huis gekocht natuurlijk altijd beter dan van een onpersoonlijke website.
De GPS zit op het stuur en ik ben al een beetje aan het plannen om meerdaagse tochten te gaan doen. Maar het probleem is natuurlijk het Nederlandse weer dus waarschijnlijk wordt de tocht doorgeschoven naar de lente van volgend jaar. Van de week krijg ik nog mijn fietstassen binnen en dan kan ik eens gaan kijken, met de gunst van de weergoden, waar we zo allemaal nog een dagtochtje kunnen gaan maken.

Deze foto is nog uit de catalogus! Volgende week de eerste foto’s van onderweg.

6 opmerkingen:

 1. Wha ha hga ha ha ga ga pffff een dames fiets

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jiel gaan we zondag fietsen naar tiel over de dijk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zal een mooi rondje uitzetten! Avondeten bij jouw thuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Herineer je de fietsplannen waar we over spraken onderweg naar Litang toen de bus vast zat in de modder en we een tijdje gingen wandelen...? Komt er misschien dan toch nog van!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je weet nooit Kris, maar die mogelijkheid is nu wel echt aanwezig. Maar ik twijfel nog tussen de motor en de fiets. Ik heb nu betrouwbare informatie dat je zonder problemen op de motor/brommer tussen Vietnam, Laos, Cambodja, Thailand en Maleisië heen en weer kan reizen. Dat opent natuurlijk mooie perspectieven voor trips van een week of vier tot zes. We zien wel. Nu nog even oefenen en in het voorjaar een paar meerdaagse tochten proberen. Misschien kom ik wel weer bij je langs, dat is tenslotte alweer heel wat tijd gelden.

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright/Disclaimer

Gratis eboek downloaden/lezen?