dinsdag 15 februari 2011

Nederland: Niets beters te doen?

Pattaya (Boxing Roo)

Het is weer zover! Hebben ze niets beters te doen, misschien bonnen schrijven?

Politie jaagt op man van Hitlergroet

AMSTERDAM -  De Amsterdamse politie maakt jacht op de man die vorige week de Hitlergroet bracht aan een groep rabbijnen in Amsterdam-West, die zojuist uit het oogpunt van verbroedering een Dialoogwandeling maakten.
De voorgangers liepen met prominente katholieken, protestanten en moslims door het stadsdeel, om respect te tonen voor elkaars religie. De wandeling werd echter bruut verstoord toen plotseling 'kankerjoden' werd geroepen. Een man in een grijsgroen bomberjack met een zwarte muts bracht opzichtig de Hitlergroet.
De 'haatmeneer' werd deze week getoond door Pownews en rabbijn Raphaël Evers heeft aangifte gedaan. De politie heeft de beelden nu online gezet op depolitiezoekt.nl. Volgens politiewoordvoerder Ellie Lust zullen de beelden - mocht de man niet worden gevonden - via de televsie verder worden verspreid.
De politie, die ervan uitgaat dat de man uit de buurt komt, roept getuigen op zich te melden. Volgens wijkagenten is geweld tegen joden en moslims is in Amsterdam-West aan de orde van dag.

Waar begint het en waar houdt het op?
Wanneer je deze hersenloze met rust laat en er geen aandacht besteed dan zullen ze snel verstommen. Alleen de aandacht houd minderbegaafde op de been die de vrijheid van meningsuiting op hun eigen manier interpreteren.
Natuurlijk kan je dit niet goedkeuren maar naar een Marokkaan zou je het wel mogen roepen?
Het is allemaal verkeerd gezien! Het leeft niet in die ander maar in jezelf. Ieder persoon, ook die sinds 1945 gesubsidieerde mensen met een keppeltje. De meesten, en daarnaast ook de rationelen, hebben dit allang achter hun gelaten. Maar de politieke wereld vind dat ze na 66 jaar nog steeds schuldig zijn. Vorig jaar heb ik nog een stukje geschreven over een rabbijn die het onaanvaardbaar was dat de Duitse ambassadeur bij de dodenherdenking op de Waalsdorpervlakte aanwezig was. Wie denkt die rabbijn in hemelsnaam dat hij is? De nieuwe profeet waar de joden al zo lang op wachten? Zijn er aan Duitse kant geen onschuldige slachtoffers gevallen?

Of gaat dit verder onder het hoofdstuk "wellus of nietus want zij zijn begonnen!"

Wat zouden die mensen denken bij het zien van dit plaatje?Er zullen ongetwijfeld mensen zijn hier een groep ultra rechtse mannen en vrouwen in zien die aan het einde van een klopjacht de ******groet brengen naar het slachtoffer aan een brandend kruis. Jezus was toch ook een jood?

En dan heb ik nog éénDit is een groep terroristen die ten koste van alles, zelfs hun eigen en het leven van hun kinderen, een einde willen maken aan het Christendom en de Joodse staat Israel. Pikant detail is de Palestijnse vlag op de achtergrond. En heb ik die groet niet eerder gezien?
Maar nee, dit zijn arme Palestijnen in de Gazastrook die € 436.000.000 in 2009 van de EU hebben ontvangen om te stoppen met Joodje pesten.

En nu de op één na laatsteNatuurlijk zijn er pedofielenjagers die deze man wegens ontucht of incest aan de muur willen nagelen. Voor mij is het een gelukkig vader die met zijn even gelukkige dochter speelt die echt geen inmenging nodig hebben van een paar verknipte geesten! Sinds een paar jaar is iedere vrijgezellen man die alleen op vakantie gaat naar India, Thailand of Indonesië een potentieel verdachte pedofiel.

De laatste ogentestJa, dit zijn allemaal mannen, of mannen geweest. Er zijn mensen die beweren dat ze het kunnen zien aan de adamsappel, de handen, de voeten en andere lichaamsdelen. Voor mij staat in ieder geval vast dat een kopie er soms beter kan uitzien dan het origineel.

Dus ogen kunnen bedriegen!


Oh ja, ik was bijna vergeten waarom ik dit stukje schreef!

Ik weet niet wat u ziet maar ik zie een anarchistische mafkees die zijn arm in de lucht steekt en tegelijkertijd aan zijn neus krabt! Laten we nu alsjeblieft eens ophouden met het vermelden van deze zinloze zaken en gewoon weer met ons zuurverdiende geld echte boeven gaan vangen.

Kan dit wel?
Van Taiwan 2010

Gewoon een tempel in Kaohsiung, Taiwan! U mag er van danken van u vindt maar ik vindt het allemaal een beetje opgeblazen en overbodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Copyright/Disclaimer

Gratis eboek downloaden/lezen?