woensdag 23 februari 2011

Nederland: Anti-fascisten achter nepsite PVV

Pattaya (Boxing Roo)

Wat bezielt zulke mensen in hemelsnaam? Waarom geen Partij van de Anarchisten? Wie financiert deze onzin terwijl er elders bezuinigd moet worden?


Anti-fascisten achter nepsite PVV

AMSTERDAM - De Anti-Fascistische Actie (AFA) is het brein achter de nepwebsite pvvhaaglanden.nl. Dat liet de AFA maandagavond weten.
De groep wilde aantonen 'dat de PVV zulke belachelijke verhalen de wereld inbrengt, dat het mensen soms niet eens opvalt als er een parodie op wordt gemaakt'.
De site leek sprekend op de landelijke website van de PVV, maar dan stonden er bizarre berichten op.
Zo viel onder meer te lezen dat de partij een kerncentrale op het strand van Scheveningen wil bouwen. Verder zou Madurodam zogenaamd groter moeten, omdat er in de straatjes nauwelijks kan worden geparkeerd.

Kerncentrale Borsele


Anne Frank Huis in Madurodam (Den Haag)

PVV-leider Geert Wilders liet maandag in een reactie weten met zijn advocaat te bespreken of hij stappen kon nemen tegen de site.
Inmiddels is op de site alleen nog een verklaring van de AFA te lezen over de reden van het lanceren van de website. Daarin staat onder meer dat de AFA de PVV een 'enge partij' vindt.
"Het is niet alleen belachelijk, maar ook verwerpelijk en zelfs gevaarlijk dat de PVV bevolkingsgroepen tegen elkaar opzet."
Volgens de AFA is de missie geslaagd. "De meest idiote plannen en ideeën werden op de website gepost, waarbij velen toch even twee keer moesten lezen."


'Wat is hier nu vreemd aan?'

De AFA vindt de PVV een enge partij en de PVV vindt de AFA een enge groep mensen!

Wat voor soort mensen zijn nu lid van zo'n onbekende, en waarschijnlijk niet door de BVD gecontroleerde, groep anarchisten?

Ook het doel is me onduidelijk alhoewel ik wel kan lachen om het lanceren van een nepsite. Het internet is nu eenmaal een mooie vrije wereld.

'Maar lezen de leden van de AFA ook berichten uit de echte wereld?'

Als ik het bericht hieronder over de dierenpolitie lees, en ik citeer: "De meest idiote plannen en ideeën werden op de website gepost, waarbij velen toch even twee keer moesten lezen.", dan hebben ze wel gelijk dat je de plannen van Leefbaar Capelle en de PvdA twee keer moet lezen.

Teveel mensen die niets beters te doen hebben!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Copyright/Disclaimer

Gratis eboek downloaden/lezen?