maandag 3 november 2014

Nederland: Het is weer zover!

Zaltbommel

Ondanks de stortvloed van klachten door de bewoners van de binnenstad vandaag heeft de AVRI ons weer in de steek gelaten. Zo snel als de vuilniszakken, om iets over half negen in de ochtend, verdwenen kwamen ze weer terug. Ik vraag me af welk excuus de AVRI nu weer zal verzinnen om deze structurele tekortkoming te verhullen.


Maandag middag om 16:43 uur

Het korte, maar heftige, gesprek met een mevrouw van B. van de AVRI kon ik niet erg verhelderend noemen. Ik werd als een kleuter te woord gestaan en er werd me verzocht om aan het einde van de middag of morgen nog maar eens terug te bellen. Ik heb geen woorden voor de klantvriendelijkheid van de AVRI! Maar ik heb nog liever een call-center in India met mensen die weten waar ze over praten.

1 opmerking:

  1. Ach ja, Jiel, het is irritant, maar zoals mijn vrouw dan zo wijs zegt: "Just let it be!" Je kunt er toch niks aan veranderen. Gewoon je schouders ophalen en verder stappen, laat het gewoon zoals het is, kijk er naast en geniet van andere, betere dingen. Zelfs al zijn de omstandigheiden moeilijk (join the club, voor wie niet?), er zijn altijd andere mooiere dingen naast die vuilnisbakken waar je je zo over ergert.

    Echt hoor, Jiel, echt.

    Kris.

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright/Disclaimer

Gratis eboek downloaden/lezen?