maandag 31 augustus 2009

Nederland, Brieven aan Geert Wilders

Zaltbommel, 31 augustus 2009

Beste Geert, ik ben het nu zo verschrikkelijk zat in Nederland dat ik vindt dat ik ook mijn stem moet laten horen. Zelf heb ik een goedbezochte weblog over mijn reizen, http://jielus.blogspot.com, en zie de wereld dus vaak van een heel andere kant met simpele oplossingen.

Ik ben het niet altijd met je eens, als dat zo was dan zou ik me zeker aanmelden om samen met je in de tweede kamer ten strijde te trekken. Maar op veel andere gebieden raak je vaak de spijker op de kop. Je verwoord de onvrede van de gewone man in de straat. De Christen-Democraten en Socialisten luisteren nog steeds naar de paus, god en Karl Marx. Achterhaalde ideeën uit een ver verleden. De kerken stromen leeg en bronzen beelden van de grote leiders worden omgetrokken en omgesmolten.

Mijn vraag is simpel. Na het lezen van een vreemd actueel nieuwsbericht over de gang van zaken in Nederland zou ik graag op mijn weblog een bericht plaatsen met de titel, "Brieven aan Geert Wilders". In dit bericht geef ik dan mijn mening over de kwestie en een oplossing die in mijn ogen, en ik hoop ook de jouwe, de juiste kan zijn.

Kun je daarmee akkoord gaan en ook af en toe een reactie achterlaten? Misschien kun je zelfs wel de brieven overnemen en reageren op je eigen weblog. Ik probeer zoveel mogelijk te onderzoeken en te onderbouwen. Ik schrijf dus geen flutverhalen die de oppositie en je tegenstanders in het bakje "Stemmingmakerij" kunnen plaatsen.

Ik ben nu aan het schrijven over dat laffe voorval in Amsterdam waar een klant door een taxichauffeur is doodgeslagen. In Singapore regelen ze dat wel anders, dan heeft de dader grijs haar als hij weer de buitenlucht instapt.

Ik hoop op en positieve reactie en zo samen met je te kunnen werken aan een schoon en veilig Nederland. De graai politiek in Den Haag moet worden verbannen en een open maatschappij geschoeid op de democratie met een vleug van Dictatorschap en overgoten met een beetje politiestaat moet er voor in de plaats komen. Kleur vindt ik niet belangrijk want een multiculturele samenleving heeft ook veel voordelen. Ik hou namelijk ook van lekker eten.

Met vriendelijke groet, Jielus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Copyright/Disclaimer

Gratis eboek downloaden/lezen?