vrijdag 12 december 2008

Nederland, zo kan het natuurlijk ook!

Heel lang geleden heb ik me voorgenomen om me niet te laten verleiden tot politieke berichten. Nu op 12 december 2008 is daar een einde aangekomen. Nu is het moment aangebroken dat iedereen zijn stem en zijn mening moet laten horen. Niet dat ik verwacht dat er ook maar één parlementariër zal luisteren maar als je stilzwijgend aan de zijlijn blijft staan dat kom je ook geen steek verder!
Omdat ik veel op reis ben en daardoor bloot sta aan buitenlandse politeiek en oplossingen voor de diverse problemen begin ik nu met:

Nederland, zo kan het natuurlijk ook!

In de reeks berichten met deze titel zal ik laten zien hoe andere landen en regeringen in de wereld de polieke en financiele krisies bevechten en proberen op te lossen.
Misschien kan onze regering in Nederland hier nog wat van leren.

Luchtvaartmaatschappijen op Changi Airport te krijgen S$ 130 Miljoen noodhulp en een pakket van stimuleringsmaatregelen


Bij Wong Siew Ying, Channel NewsAsia | Gepost op: 12 december 2008 1418 uur


SINGAPORE: Airlines en partners op luchthaven Singapore's Changi Airport krijgt wat hulp van de regering temidden van de mondiale economische neergang.

De Civil Aviation Authority of Singapore (CAAS) is de uitbreiding van het bestaande Air Hub Ontwikkelingsfonds voor nog een jaar tot en met 31 december 2009.

Het fonds zal ook een uitgebreide begroting van S$ 130 miljoen.

Dit is een 30 procent stijging ten opzichte van het budget voor de jaren 2006 tot 2008.
Het uitgebreide pakket van stimuleringsmaatregelen voor volgend jaar bevat ook een 25 procent korting voor de landingsrechten voor de luchtvaartmaatschappijen die vluchten op Changi Airport en Seletar Airport uitvoeren.

Dit is 10 procentpunten hoger dan de korting die momenteel worden aangeboden.
CAAS zegt dit is een eenmalige vrijstelling economische maatregel ingevoerd voor 2009.

Daarnaast zal ook doorgaan met het leveren 15 procent korting huur voor alle huurders van kantoren, magazijnen airline lounges en op Changi Airport en Seletar Airport.

Het pakket zal ook de luchtvaartmaatschappijen aanmoedigen om hun netwerk uit te breiden en de capaciteit of verkeer naar en via Changi Airport te vergroten.

Ja, dat is wel wat anders dan het opleggen van een vliegtax.

originele bericht

Klik hier voor het originele bericht

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Copyright/Disclaimer

Gratis eboek downloaden/lezen?