zaterdag 24 februari 2007

Thailand, Geblesseerd

Pattaya, 24/02/2007

Zoals de titel al aangeefd, ik ben geblesseerd. Woensdag tijdens de wandeling kreeg ik plotseling een zeurende pijn in mijn rechter bil. Die pijn ging helemaal naar beneden tot aan mijn enkel. Ik heb het wandelen dan ook in de koelkast gezet totdat ik naar Singapore ga. Ik wilde alleen maar uit eten gaan en aangezien het woensdag was koos ik natuurlijk voor de T-bone steak. Ik ging deze keer met de brommer want ik had niet echt veel zin om alcohol te drinken. De T-bone was perfect!
Ik had nu genoeg tijd om achter de computer door te brengen en wat te experimenteren met nieuwe programma’s. Gezeten op een extra kussen om de pijn wat te verlichten leerde ik meer en meer over Google Earth. Ik ben ook aan het onderzoeken wat een goede draagbare GPS ontvanger is. Een mooi instrument dat al mijn bewegingen onderweg opslaat en zelfs beter, al mijn bewegingen rechtstreeks in Google Earth projecteerd. Dat wordt waarschijnlijk een mooie aanvulling op mijn weblog.
Vrijdag ging ik op pad voor een goede avond drinken, en dat was alles wat er echt gebeurde. Het was jammer dat ik mijn vriend Carey op een seconde na miste in de “Boxing Roo Bar”. Uiteindelijk ging ik de gewoonlijk kroegentocht maken. Genoeg Tiger biertjes om me te verzekeren van een goede nachtrust
Vergeet niet om mijn Google Earth plan voor mijn reis in Maleisie te bekijken? Het staat in de rechterkolom onder “Mijn reizen in GPS”.

Heb je nog vragen, laat het mij dan weten?

1 opmerking:

  1. Hi me old chum from Zaltbommel Howzithingin ? Wee Johnny rules ok. Have fun neebs. Howz the sciatica ? Mine is really bad. Pain all down the left side. Old age and all that. heh heh heh. Chat soon old buddy, J.J.

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright/Disclaimer

Gratis eboek downloaden/lezen?