maandag 29 juli 2013

Nederland: We hebben een camper

Zaltbommel

Vandaag een opmerkelijk bericht! Na enkele weken zoeken, een paar campers te hebben bekeken en bloot hebben gestaan aan een poging van internet oplichting, hebben we eindelijk een camper gevonden die binnen ons budget valt en voldoet aan de eisen voor zover je die aan een camper van die prijs kan verwachten.

De eerste indrukken van ons nieuwe mobiele huis zijn goed en tijdens de terugreis naar Zaltbommel was het rijgedrag van de caravan op wielen goed. Ik heb (nog) geen ervaring met het rijden in een camper maar het roest van het lange niet rijden in een automobiel was al voor de IJ-tunnel afgesleten. Met radio drie op de achtergrond reden we tegen een straffe zuiderwind in richting Zaltbommel. Met snelheden die zelden boven de 100 Km/u uitkwamen zoefden we over de A2.
Morgen wordt het een heel drukke dag! We gaan water vullen, alle elektriciteit testen en nog veel meer! Stapje voor stapje met een dagboek in de hand zodat we het later allemaal nog eens kunnen nalezen en misschien een andere aspirant camperaar op weg kunnen helpen.
We gaan slapen! Vroeg naar bed! We zijn vermoeid van alle opwinding van vandaag. Morgen begint er een nieuw hoofdstuk. Wat zeg ik? Een nieuw deel van “Travels and Troubles”, ons leven op reis in Europa met een camper.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Copyright/Disclaimer

Gratis eboek downloaden/lezen?