woensdag 17 oktober 2018

Nederland: Inpakken

Zaltbommel, woensdag 17 oktober 2018

Er zijn de afgelopen maanden tientallen verhalen geschreven die nooit zijn gepubliceerd. Het is ons niet voor de wind gegaan! Het schrijven was een enorme opluchting maar met de depressieve inhoud waren de verhalen niet geschikt voor deze weblog. We gaan het allemaal achter ons laten omdat na maanden thuis op de bank wachten op een bericht van de gemeente Zaltbommel kan de gemeente nu een paar maanden op mijn antwoord wachten!
De "Oude Dame" staat klaar
De “Oude Dame” heeft de hele zomer klaargestaan voor een vertrek! Helaas is het er niet van gekomen. Nu gaat het dus wel gebeuren. Morgen begint het eerste weekend van de testvaarten om alles in gereedheid te brengen voor ons volgende avontuur in Europa.
‘Alles wat we hebben gehad pakken ze ons nooit meer af!’, was een van de lijfspreuken van mijn grootmoeder.
En zo is het ook! Met een notitieboekje bij de hand wordt de camper gevuld. We gaan de communicatie en elektronica uitvoerig testen zodat het internet, en tegenwoordig ook de tv, zonder problemen ver van huis zullen werken. We gaan de complete keukenuitrusting doorlopen om te zien wat we niet vaak nodig zullen hebben. We maken ruimte voor andere zaken die wel nodig zijn.
Wij hopen dat jullie ons weer zullen volgen op onze trektocht door Europa op weg naar het warme zuiden. We zijn al bijna twee weken later dan dat we hadden verwacht te vertrekken maar ons vertrek is nu toch wel echt aanstaande!

Copyright/Disclaimer