donderdag 22 november 2007

Thailand, van afstel komt uitstel?

Pattaya, 22/11/2007

Nee, niet in alle gevallen. Mijn verkoudheid wil maar niet verdwijnen, hij is alleen verplaatst van mijn voorhoofdholte naar mijn bronchiën.
Hier bovenop kreeg ik een uitnodiging voor een feestje wat ik niet kon afzeggen. Een meisje dat ik al een paar jaar ken gaat trouwen met een Engelsman en zij heeft eindelijk haar geluk gevonden.
Wat zijn nu de plannen? Allereerst is het komend weekend weer “Loi Kratong”. Een mooi feest in Thailand waarbij iedere vrouw zich in traditionele kleding steekt. Mooie foto’s en een mooie avond met veel eten en drinken.
Wat is er nu over van mijn Laos trip? Heel weinig! Het is niet aan te raden om rond de kerst te gaan reizen in Thailand, de bussen zijn al maanden uitverkocht en het beste is gewoon op de plaats blijven zitten. Er zijn nog twee weken te vullen en misschien ga ik een kleine trip in Thailand maken.

Eergisteren was het precies een jaar geleden dat ik met mijn weblog ben gestart. Voor mij is het een hele openbaring geweest om jullie op de hoogte te houden van mijn reizen via dit medium. Ondertussen zijn er 260 verhalen gepubliceerd en/of in voorbereiding. Ik ben er erg blij mee en ik hoop jullie ook.
Ik heb de teller op de weblog aangepast en berekend hoeveel bezoekers ik ongeveer over een jaar zou hebben gehad. Ik weet het, het is maar een berekening maar zo staat de teller in ieder geval vanaf het begin aan.

Voor nu, ik kijk het gewoon aan. Mijn rugzak staat klaar en ik kan op ieder moment zo in de bus stappen om wat te gaan zien.

1 opmerking:

Copyright/Disclaimer

Gratis eboek downloaden/lezen?