maandag 30 maart 1998

Australië: Een korte uitleg voor de start

Zaltbommel

Het heeft erg lang geduurd voordat ik aan dit project kon beginnen.
Allereerst ben ik mijn dagboek van deze eerste reis verloren, ik denk zelf in het busstation van Townsville maar het kan ook ergens anders zijn geweest.
Ten tweede heb ik nu pas mijn 35mm filmscanner geïnstalleerd en de negatieven van deze reis gelokaliseerd. Nu ga ik in de komende weken de films één voor één scannen en dan diep terug gaan in mijn geheugen om de bijpassende verhalen en anekdotes op (elektronisch) papier te krijgen. Het enige probleem hierbij is dat ik op het moment van mijn reis depressief was en de bijbehorende medicijnen moest slikken. Een nare bijwerking van de emotie controlerende medicijnen is dat je geheugen niet zo goed werkt. M.a.w., je slaat bepaalde gebeurtenissen gewoonweg niet op.
IK weet dus eigenlijk zelf niet wat ik zo allemaal ga tegen komen op de films omdat ik de fotoboeken zelf ook al in geen 8 jaar heb ingekeken. Daarom zal dit misschien allemaal een beetje langzamer gaan dan normaal.

1 opmerking:

  1. Ha Jiel, leuk dat je hier toch ook melding van gaat maken op je Blog. Ik zal met name ook deze volgen om te zien wat je allemaal hebt meegemaakt. Passie voor Hong Kong ken ik bovendien ook maar al te goed. Ga zo door! Arnold

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright/Disclaimer

Gratis eboek downloaden/lezen?